Кухненската стая - индивидуален подход към външния и вид.

Предайте отделен облик на вашата кухня от Борман с аксесоари и съдове, стъклени и различни малки неща, които дават живот на тази стая, да я направи не само красива, но и полезна.

Докато на всеки етап от строителството, оборудването и мониторинга, устройствата при избора на уреди, строителни материали и водопроводни тела, обновлението на кухнята ви не може да стане рязко, това е работа за всеки ден, това са малките детайли, които ще я доведат до съвършенството.
Много от по-малките аксесоари трябва да бъдат избрани в съответствие с това, което вече имате, или като доказателство за вашия начин на живот, както и за начина ви на готвене и да бъдат забавни, което ще ви донесе най-голямо удоволствие.

Например изборът на съдове ще бъде продиктуван от това, какви тенджери и тигани и с какви покрития използвате - дървени или пластмасови инструменти, които няма да навредят на вътрешния слой, като има предвид, че в кухята участват предимно тигани от желязо, които са износоустойчиви, но това е, ако не се страхувате от контакт с метални предмети.

Ако за кухнята ви сте избрали дизайнерска схема от порцелан и стъклария, трябва да изберете за приготвянето на вашите ястия теракотени съдове и плочи за храна в средиземноморски стил, или проста бяла чиния в декорира на кухнята ви.

В една семейна кухня ще изглеждат по-добре и по-елегантни ястията, които са поднесени в цветни нечупливи глинени съдове.
Когато става въпрос за избора на материи и драперии, трябва подходите много внимателно.

Например, в кухнята Борман с леки жълти стени, декорирайте семпло обзавеждане с хромирани дръжки във формата на "D", гладка монофонични плочки и прости прибори за готвене, светли, лъскави завеси, елегантни покривки и цветни възглавници, те ще ви помогнат да завършите картината.

Меките драперии са подходящи за тези, които обичат понякога да променят външния вид на ястията според сезона или правят това редовно, тъй като една проста кухня служи като неутрален фон, в който удобно се променят модните аксесоари.
Личното докосване не е само въпрос на мода и стил, то също е изявление за това, което е точно възгледа за света за вас.
Сред тези елементи може да имате любим остър нож, с който удобно извършвате десетината операции, или дървена шпатула, с която удобно се разбъркват супи или сосове. Каквото и да изберете, не забравяйте, винаги си струва да губите време и пари за селекция на най-ефектните аксесоари (като и това не винаги означава най-скъпите) защото вашата кухня и кухненските съдове ще живеят заедно с вас за дълго време.