Врати от масив


Не е тайна, че вратата на Борман - това е най-важният елемент на всеки интериор. Ако искате да получите най- отличителен , индивидуален , хармоничен интериор, трябва да се обърне специално внимание на избора на интериорни врати.

Много трудно да се намерят готови врати, които ще се впишат в съществуващата концепция на интериора на Вашия дом или апартамент. В този случай , можете да отидете два начина : правите поръчка на врати или купувате готови врати и да се потърсят услугите на декоратори .
Интериорни врати по поръчка - това не е евтино. Но вратите изработени по поръчка са възможност за решаване на всички проблеми, свързани с проектирането и строителството.
Ние всички искаме да живеем в стаи, декорирани с много вкус , обзаведени с елегантни мебели и елегантни аксесоари, но трябва да внимаваме, за да не се окаже накрая, че вратите ни са "сиви размазани" .
Невъзможно е да не се съглася с факта, че стилни и елегантни интериорни врати и портали даде на интериора и пълнота. С помощта на добре проектираните портали ние можем лесно да притъпи остротата на отворите , отдаване под наем на вътрешните меки и плавни линии , а комбиниране на няколко стаи в хармонична композиция.
В решението се врати определя цялостния стил на помещението, създаден от Борман България , които могат да бъдат декорирани в умен или елегантен, класически стил, на топло и приятелски дух на страната стил или , например, с очевидно безразличие е много популярен и обичан от много стил на Прованс .

Правилния избор на врати в град София, столицата на България, особено днес играе изключително важна роля в интериорния дизайн и избора на цвета. Цветът е известно, за да се създаде интериор настроение и атмосфера. Цвят разтвор на интериорни врати, изработени по поръчка , много различни . Може да се използва т.нар инкрустация врати , което включва боядисани панели на вратите , тяхната патина , изкуствено стареене , позлата , посребряване , което води до напукване и др.

Декор вратата винаги е индивидуален . Това е ръчна изработка, в повечето случаи , на автора , който позволява да се постигне невероятни резултати . Можете да украсите в най-различни стилове. Възможност за двустранно вложка лист, т.е. вратата от различни страни , декорирани в напълно различен стил.

Например, една партия - на класическата версия на антична светло синьо врата с тъмна патина. Вторият - източната , с ярки мозайки и картини .




В момента най-популярните " възраст " врати. Обикновено последиците от застаряването на населението може да направи боядисване с патина , с различна тежест , имитации на драскотини , чипс и следи от дървеници - дърводелец.
Много популярни в украсата на врати пращене . Cracelures - това е ефектът на крекинг многослойни покрития .
За декоративни врати използват различни бои : водоразтворим алкидни масло. Избор на мастило зависи от желания ефект , първоначалното състояние на покритието платното , материалът, от който е изработена вратата.

Интересно за интериорни врати с латекс. Популярността на тези врати се разраства и това не е случайно. От незапомнени времена хората декорирани фигури около тях - стените на жилища, съдове за пиене , контейнери за съхранение на храна . Вдъхновението за създаване на изображения са получени в естествената среда .

Интериорът е украсен с всяко физическо модел , човек се чувства комфортно. Под влияние на природата е създаден много декоративни мотиви и орнаменти , които успешно се използват за боядисване на стени, тавани и панелите на вратите . В този процес е много важно за хармоничното съчетание на избрания състав, цветова схема и цялостния стил на интериора.

Физически орнаменти могат да се допълват характерните декоративни детайли интериор. Те вървят добре с почти всички стилове на мебели от антики на ретро и модерен . За боядисване на панелите на вратите също могат да бъдат избрани и история състав. Използването на специфичен произведение на изкуството - един добър начин да добавите бележка към оригиналния интериор на помещението. Може би на вратата , украсени по този начин, визитка на Вашия дом .

Но практиката ни показва колко трудно е да се присъединят по хармония интериора на къщата или апартамента, с вратите , порталите, и мебелите, и по-специално техния цвят разтвор .

Интериорен дизайн според фирма Борман е чисто лично пространство и се основава изцяло на това, което ви харесва или не ми харесва и как искате да се създаде вашия дом. Поради тази причина от интериорния дизайн е много важно да се разгледа цялостно решение на всичките му компоненти . И ние сме готови да ви помогне при вземането на тези решения .

Друг интересен елемент в дизайна на качествените интериорните врати и портали е боядисването.
Майстор може да го извършви ръчно или с машини с ЦПУ . Врати и портали, които са ръчно гравирани със сигурност ще красят всеки класически интериор . Този зашеметяващ и изключително гъвкав класическите модели не са изложени на модата , те придават на интериора зрялост и пълнота. Класическият ръчно резбовани използва почти непроменени от векове.

Изрязани модели с арабески и акантови листа, цветя, ирис и Shamrock гирлянди и медальони , листата на Лаурел и орлови нокти , рози , плодове и цветя на нар са създадени в епохата на Римската империя , Средновековието и Ренесанса , но те са много хармоничен поглед към интериора на двадесет и първи век. Отличителна черта на класическата дърворезба е способността му да се създаде една много спокойна атмосфера. Врати и портали с класическите резби изглеждат страхотно в големи стаи , подчертавайки своите архитектурни особености .

Невъзможно е да не се припомни прекрасните дърворезба в стил Art Nouveau , много отличителни и уникални, разпознаваеми дори бегъл преглед на продукта. Грейс и стриктно проверени линии - Характерна особеност на този стил на изкуството на вътрешна украса .

Заслужава да се отбележи също така здраво укрепен в модерна тенденция да добавите класически интериори са светли , се открояват части за мебели , врати и интериор. Предмети за интериора са рязко контрастира на фона на внимателно интериор, изпъква като стил и цветова схема.

В този случай, на стая получава уникална идентичност , се казва в изтънчен усет към красивото в множество посетители.
Интериорът е оптимист и дори получава малко прималяване изглед, като същевременно подчертава, стил и изтънченост на интериора. За да се избегне официални величествени врати атмосфера , украсени с класически тема, можете да се изтощава и да изберете за необичайно тяхното оцветяване , оригинален тон. Ако се реши да подкрепи подходяща украса мебели и текстил ( завеси , възглавници и т.н.) , можете да създадете уникален , силно персонализирано обслужване.

Тема , направени на машини може да бъдат чудесно допълнение към декора на вратите в модерен стил. Можете да използвате тази тема за в продукти в китайските и японски стилове - от Борман разрешават.
Софтуер за контрол на машината позволява прилагането на украшение или заглавие на всяка степен на сложност, състояща се от най-малкия детайл .

Като заключение можем да кажем , че интериорните врати са много важен елемент от интериора , изборът на които трябва да се вземат на сериозно и замислено. В много случаи е необходимо за извършване на врати по поръчка, по индивидуални проекти. В този внимателно разработени дизайна на крилото на вратата и си декор (включително боядисване и декоративни елементи ) , конфигурацията на портали и делители . Тази работа със сигурност дава отлични резултати , приятен за собствениците на къщата в продължение на много години.