Различни интериорни врати - да се научим да избираме

Интериорните врати Борман са съществена и важна част от интериора. Независимо от това за какво са предназначени (за офиса, градски апартамент или къща), за интериорната врата трябва винаги да има стая. Този уникален елемент от интериора служи много функции: защита срещу течения, шум, способността за ефективно разпределение на пространството, органична вътрешна украса.

Правилно избраната интериорна врата може да бъде завършек във вътрешността, докато неправилно избраната врата дизайн може да отричат всички усилия на професионален дизайнер. Това е защо да обработвам интериорни врати-избор, не толериране небрежност, безотговорност.

Сред огромния избор на различни модели на интериорни врати, предлагани от съвременните производители това е лесно да намерите опцията, която отговаря за всички характеристики. Ти просто трябва да определи тези характеристики.
И изборът наистина е огромна и разнообразна: дървесина и фурнировани интериорни врати, гладка и текстурирани, Мат и лъскави повърхности, различни цветове, размери... По принцип въображението си дизайн може в без лимит.
Въпреки това, трябва да се има в предвид, че същата интериорната врата на Борман България хармонично може да се слее с един интериорен стил (например, класически) и стават неприемливи опция за други (hi-tech, например). Най-популярни решения в производството на интериорни врати и ще бъдат обсъдени в тази статия.

Фурнировани врати: достъпни постижения

Дървесината като строителство и довършителни материали е популярен от незапомнени времена. Дървени интериорни врати-феномен за нашата действителност е доста познато.

Познато, но не и без някои недостатъци. В частност вътрешни врати от дървен материал от ценни породи са силно възприемчиви за температура и влажност крайности, освен трансцендентална тяхната стойност не позволява на всеки да украсяват къща врати от натурално дърво.

Но тъй като с всички добродетели на interroom врати от дърво (привлекателност, опазването на околната среда, високи нива на акустична изолация) модерни производители и потребителите плащат повече внимание на алтернатива на дървена врата дизайни Фурнировани врати, които включват всички предимства на дървени колеги, но без техните недостатъци.

Основа за фурнировани интериорни врати могат да бъдат различни материали: това може да е МДФ, ПДЧ или твърди бор. Вратите са фурнир, което е тънък резен от дърво.
В зависимост от целите на производителя може да бъде привлекателен и ефективен вид на дърво и могат да бъдат обсъждани и жизнеспособна, скъпи, луксозни версии-фурнир абанос, венге, палисандър.

Към днешна дата, облицоване може да се извършва по три начина. Най-прост и икономичен студено и мостове. В този случай фурнир просто тесто към основата. Втората опция-горещо облицоване.
Когато такава технология фасети не само поставяне на основа, и пресоване. Висока температура и налягане, за да се гарантира твърда връзка рамка и фурнири. И накрая третата опция мембрана вакуум технология.
В този случай и фурнир са под влиянието на вакуум, което го прави възможно да се постигне перфектен резултат, дори при сложни повърхности с пирамидална рамка.

Гланцирани врати: сръчни работата с пространство

Гланцови врати Борман е сравнително нов за вътрешния пазар. Мода за тези врати се предлагат в години, когато популярността започва да бъде минималистичен интериор.
Следва да се отбележи, че минимализъм е доста строг стил, който изключва наличието на нереален, подчерта луксозни детайли, направи основен залог на строг линии, прости форми.

Гланцирани врати са идеалното решение за допълване на минималистичен стил.

Гланц се прилага към повърхността на вратата с лак, емайли в специални вакуумни спрей кабина, може би също и полиестерно покритие.

Въпреки това не е необходимо да се придържат стриктно към класическите канони на минимализъм в интериор, можете да дадете малко по-голям простор на въображението си. И в този случай има смисъл да се обърне внимание на по-находчиви решения в сферата на производство на интериорни врати.

Ние говорим за врата проекти, които съчетават различни текстури: гланц с матирано акценти, комбинация от гладки и релефни елементи. Тези врати са привлечени от повишено внимание винаги и навсякъде.

Свежите Релефни врати: уникален стил

Уникален завършек на едно жилище са и Релефни врати - днес са един от най-популярните решения на вътрешния пазар. Това не е изненадващо: 3D-врати във всеки интериор може да донесе докосване на оригиналност, уникалност, тези врати винаги ще бъде център на внимание.

Коментари